Over Ons

Ervaring en vakmanschap kenmerkt ons bedrijf

Deeterink Betonwerken is een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf in de betonbouw waarbij wij in de loop der jaren ruime ervaring hebben opgebouwd in betonwerken voor de woning- en utiliteitsbouw. Tijdens een project is er veel tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materiaal wat wij volledig in eigendom hebben.

Fundering in samenwerking

Alles begint met een goede samenwerking. Wij zijn een onderdeel in het bouwproces en doen er alles aan om dat succesvol te laten verlopen. Wij zijn oplossingsgericht en gaan naast u staan in het proces.

Specialisten

Ons team bestaat uit allrounders. Ervaren bouwspecialisten in de (beton)bouw die meedenken en resultaat voorop zetten. Zo kunnen wij verschillende onderdelen in het proces uitvoeren, maar ook kunnen wij het volledige betonbouwproces voor u uit handen nemen. Van de fundering tot de bovenste verdieping.

Efficiënt bouwen

Betonbouw is een dynamisch proces. Het is afhankelijk van het weer, leveranciers en onderdeel van het totale bouwconcept. Daarom vinden wij het belangrijk dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Wij beschikken over vakmensen die dit begrijpen en dit dagelijks in de praktijk brengen.

Beton is een prachtig natuurproduct dat vele toepassingen kent. Wilt u iets anders, iets volgens eigen idee of ontwerp, wij zijn bereid om samen met u en rekening houden met uw wensen een uniek product te maken. We informeren u graag over de mogelijkheden.